Καμένα Βούρλα: «Το παιδί με το καρπούζι» της Βίκυς Φαλάρα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 20:58 Καμένα Βούρλα: «Το παιδί με το καρπούζι» της Βίκυς Φαλάρα

Η παρουσίαση του βιβλίου «Το παιδί με το καρπούζι» της Βίκυς Φαλάρα πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο Παράδοσης - Λαογραφίας Καμένων Βούρλων, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Γαλήνη» στα Καμένα Βούρλα.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν οι:

- Ζωή Καλαφάτη, εκπαιδευτικός – συγγραφέας, αντιπρόεδρος Θεσσαλικού Θεάτρου, παρουσίασε το βιβλίο.

- Μορφούλα Μακρυνίτσα, φιλόλογος, «Τα Καμένα Βούρλα στα μυθιστορήματα της Βίκυς Φαλάρα».

- Ευθυμία Σιαφάκα, φιλόλογος, διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου.

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από χορευτικό και τη χορωδία του Ομίλου και τον Στάθη Αδάμ, ενώ την εκδήλωση συντόνιζε η Βούλα Παπανδρέου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στο Δ.Σ. του Ομίλου.

Το «παρών» έδωσαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ.κ. Συμεών, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, κ. Ηλίας Κυρμανίδης, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Λεωνίδας Πενταλιός και Νικόλαος Μπατσογιάννης, ο Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Καμένων Βούρλων, Αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος Κολοκυθάς, ο Εφημέριος του Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου Μώλου, Πατήρ Κωνσταντίνος Βάιας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση