Πασχαλινό Bazaar από το Σύλλογο Γυναικών Μεξιατών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 16:25 Πασχαλινό Bazaar από το Σύλλογο Γυναικών Μεξιατών

Το Σάββατο 8 Απριλίου, στο καφέ «ΗΛΙΔΑ» στις Μεξιάτες, από τις 10.00πμ έως 19.00μμ.

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεξιατών διοργανώνει το Σάββατο 8 Απριλίου το Πασχαλινό Bazaar στο φιλόξενο χώρο του καφέ «ΗΛΙΔΑ» στις Μεξιάτες από τις 10.00πμ έως 19.00μμ.

Στην αγορά μας, οι παλιοί και νέοι φίλοι μας, θα βρουν υπέροχες λαμπάδες, πασχαλινά  διακοσμητικά αντικείμενα, προϊόντα, γλυκά και εδέσματα και διάφορα είδη δώρων, χειροποίητα από τις γυναίκες του Συλλόγου μας και διαθέσιμα για τις πασχαλινές αγορές τους.

Με χαρά σας περιμένουμε όλους για να διαλέξετε τα δώρα για τους αγαπημένους σας, από τις χειροποίητες, γεμάτες με αγάπη και μεράκι δημιουργίες μας, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να ενημερωθείτε για το έργο και τα προγράμματά μας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο: 6977275872
Σύλλογος Γυναικών Μεξιατών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση