Πλήθος κόσμου στο νησάκι του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 19:43 Πλήθος κόσμου στο νησάκι του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις

Γιόρτασε η Γλύφα με χορούς και πυροτεχνήματα…

Πλήθος πιστών συμμετείχε στον εορτασμό του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις στο νησάκι της Γλύφας.

Ο Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων Γλύφας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλύφας, είχαν μεριμνήσει για τη μεταφορά των πιστών με το Ε/Γ-Ο/Γ «Αιδηψός» για τον Πανηγυρικό Εσπερινό της Δευτέρας και για το σημερινό όρθρο με τη Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία.

Την παραμονή της γιορτής του Αγίου έφτασαν από τη Λαμία έξι λεωφορεία, ενώ ακολούθησε μεγάλη γιορτή με χορευτικά, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλύφας, πλούσιο μπουφέ και πυροτεχνήματα.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, μαζί με Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Στέργιος Παπακωνσταντίνου, ο Λιμενάρχης Στυλίδας Ευθύμιος Βέτσικας και η Προϊσταμένη του Α’ Λ.Τ. Γλύφας Φωτεινή Γιάγκου, καθώς και πλήθος κόσμου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση