Το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 10:05 Το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας σας προσκαλεί με μεγάλη χαρά στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 11.00 στο χώρο του σχολείου.

Σας προσκαλούμε όλους στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας με πολλές εκπλήξεις, μουσική, λαχταριστές λιχουδιές, χειροποίητες δημιουργίες και φυσικά, να στείλουμε το γράμμα μας στον Άη Βασίλη!!!

Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, θα διατεθούν σε δράσεις και ενέργειες που αφορά το σχολείο και τους μαθητές αποκλειστικά.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση