Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Τραγάνα του Δήμου Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 22:59 Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Τραγάνα του Δήμου Λοκρών

Γιορτή για μικρούς και μεγάλους…

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 το απόγευμα ο Δήμος Λοκρών, η Κοινότητα Τραγάνας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγάνας «Αγρότης», ο Α.Ο Τραγάνας «Αγρότης», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το Κ.Δ.ΑΠ Τραγάνας υποδέχτηκαν τους κατοίκους και τους επισκέπτες με σαγκρία, αλμυρά και γλυκά εδέσματα, και πάνω από όλα με χαμόγελο στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση φωταγώγησης του δέντρου στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στην Τραγάνα.

Τα παιδιά της Τραγάνας μέτρησαν αντίστροφα για την φωταγώγηση του δέντρου, διασκέδασαν με το face painting από τους εκπαιδευτικούς του Κ.Δ.ΑΠ Τραγάνας και με τα παιχνίδια της κλόουν Νέλλης.

Ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τραγάνας Δημήτριος Δανέλης απηύθυναν χαιρετισμό και ευχήθηκαν υγεία σε όλους τους κατοίκους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, ο Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας Νικόλαος Σωτήρχου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαποδίου Χρήστος Βαποράκης, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Λοκρών Δημήτριος Νικολάου, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Προσκυνά Ιωάννης Γιαννάρας και κάτοικοι της Τραγάνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση