Live performance των Vili & Alex Dimου στην εικαστική έκθεση “Αποκαθηλώνοντας την εικόνα” του Γιάννη Αργυρόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 12:15 Live performance των Vili & Alex Dimου στην εικαστική έκθεση “Αποκαθηλώνοντας την εικόνα” του Γιάννη Αργυρόπουλου

Η εικαστική έκθεση “Αποκαθηλώνοντας την εικόνα” του Γιάννη Αργυρόπουλου, σε επιμέλεια των Εύα Παπανικολάου & Μιχάλη Πολατίδη, ολοκληρώνεται με επιτυχία στις 15 Ιανουαρίου 2024.

Η προσπάθεια “αποκαθήλωσης” θα επισφραγιστεί με το αγαπημένο στον δημιουργό πάντρεμα ηλεκτρονικής μουσικής και εικαστικής δημιουργίας.

Συμπράττοντες οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες Vili & Alex Dimου, με μια live performance στον χώρο της κεντρικής αίθουσας της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας “Άλ. Κοντόπουλος”, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 20:30.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση