ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ: Πεζοπορική διαδρομή και κοπή της παραδοσιακής μας βασιλόπιτας, βρέξει χιονίσει!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 09:38 ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ: Πεζοπορική διαδρομή και κοπή της παραδοσιακής μας βασιλόπιτας, βρέξει χιονίσει!

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

Αγαπητά μέλη και φίλοι, αρχίζουμε τις υπαίθριες δραστηριότητές μας με πεζοπορική διαδρομή, η πρώτη του νέου έτους για τον ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ στην περιοχή του Ξηριά και το Παλιό Υδραγωγείο, στο Βόρειο τμήμα της ΛΑΜΙΑΣ, στην περιοχή της Ταράτσας .

Αφετηρία μας το Δημοτικό Πάρκινγκ στην οδό Αγ Παρασκευής στις 11.00 το πρωί της Κυριακής. Η συνολική διαδρομή είναι 4.00 km και 80 λεπτών.

Εκεί στο χώρο της δεξαμενής στις 12.30 μμ θα κόψουμε όλοι μαζί την βασιλόπιτα, ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος, σχεδιάζοντας τις νέες εξορμήσεις μας και θα επιστρέψουμε στην αφετηρία μας.

Σας περιμένουμε όλους, παλιούς και νέους φίλους!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση