Το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 10:31 Το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της βασιλόπιτας του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Συμεών, ο οποίος εξήρε τον ρόλο που διαδραματίζει το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας καθώς και η αγαστή συνεργασία που υπάρχει με τον νέο πρόεδρο καθώς και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά την αντιφώνησή του, ο πρόεδρος του ΛΤΦ, Πρεμέτης Γιάννης, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ύψιστη τιμή να παρευρίσκεται στην τελετή, αναφέρθηκε στους στόχους  του φορέα, που αποτυπώνονται στην αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών, την ψηφιοποίηση & την εξωστρέφειά του.

Στην συνέχεια, προσφέρθηκε ως ενθύμιον στον Σεβασμιώτατο, μία παλιά φωτογραφία του Λιμένα Στυλίδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκπρόσωπος του Υπουργού Μεταφορών & Υποδομών, ο βουλευτής Φθιώτιδας κ.Κοτρωνιάς, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σανίδας, ο Δήμαρχος Στυλίδας κ.Αποστόλου, ο αντιδήμαρχος Δήμου Λοκρών κ. Ανεστόπουλος, ο Λιμενάρχης Στυλίδας κ. Βέτσικας, η προισταμένη του ΛΤ Γλύφας κ. Γιάνκου, ο διευθυντής του Τελωνείου Στυλίδας, ο πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ.Γκουσόπουλος Θ, καθώς και τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής, κ. Γούσιος Θ, κ. Λέλης Γ, κ. Βεντούρη Α.,κ. Δημοπούλου Ε., κ.Μπαμπουκάκης Α, η υπάλληλος κ. Βούλγαρη Δ., καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση