«Τέχνη & Απεξάρτηση»: Έκθεση ζωγραφικής της Ομάδας Εικαστικών του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 19:17 «Τέχνη & Απεξάρτηση»: Έκθεση ζωγραφικής της Ομάδας Εικαστικών του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

«Αυτός είμαι, αυτό μπορώ να κάνω, και το κάνω»…

Η Ομάδα Εικαστικών του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ παρουσιάζει στο Studio Project Photography (Έσλιν 51, Λαμία) έκθεση ζωγραφικής με τίτλο: “Τέχνη & Απεξάρτηση”.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 19:00.

Τα μέλη της Ομάδας Εικαστικών, που συμμετέχουν στο εγχείρημα, βάζουν στόχο την προσωπική έκφραση των συναισθημάτων τους, πέρα από τη λογική της ικανοποίησης που δίνει μια καλαίσθητη αποτύπωση της πραγματικότητας. Με χρωματική ισορροπία και έντονη έκφραση, ο κάθε δημιουργός στέκεται με ειλικρίνεια απέναντι στον θεατή και τον εαυτό του: “Αυτός είμαι, αυτό μπορώ να κάνω, και το κάνω”

Η Έκθεση αποτελεί αφορμή για έναν δημόσιο διάλογο για την εμπειρία της εξάρτησης, της απεξάρτησης, τη ζωγραφική και τη θεραπεία, 

Εκπαιδευτής της Ομάδας είναι ο Εικαστικός Αστέρης Δημητρίου.

Την έκθεση θα προλογίσει ο Εικαστικός Τάκης Κυρίτσης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 11 έως τις 18 Μαρτίου 2024 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00’ έως τις 22:00’.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση