Εγκαίνια για την Έκθεση ζωγραφικής της Ομάδας Εικαστικών του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 15:08 Εγκαίνια για την Έκθεση ζωγραφικής της Ομάδας Εικαστικών του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ (ΦΩΤΟ)

Με τίτλο: «Τέχνη & Απεξάρτηση» - Διάρκεια έκθεσης: έως τις 18 Μαρτίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο: “Τέχνη & Απεξάρτηση”, της Ομάδας Εικαστικών του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 11 Μαρτίου, στο Studio Project Photography (Έσλιν 51) στη Λαμία.

Την έκθεση προλόγισε ο Εικαστικός, κ. Τάκης Κυρίτσης. Για τα έργα της έκθεσης μίλησαν ο Εκπαιδευτής της Ομάδας - Εικαστικός, κ. Αστέρης Δημητρίου καθώς και τρεις από τις δημιουργούς των έργων. Τέλος, για το έργο του θεραπευτικού προγράμματος μίλησε ο Υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, κ. Σωτήρης Μπουντής.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων, κ. Σεραφείμ (Μάκης) Πρέντζας και η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων, κα Παναγιώτα – Νεκταρία Φαρδή. Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων, προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, γονείς, φίλοι, συνεργάτες και πολίτες της Λαμίας.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Χούπα, Ιδιοκτήτη του Studio Project Photography, για την ευγενική παραχώρηση του χώρου.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 18 Μαρτίου 2024 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 22:00.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση