ΑΠΟ Αταλάντη: Επιστροφές παικτών ενόψει Αλμυρού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 17:39 ΑΠΟ Αταλάντη: Επιστροφές παικτών ενόψει Αλμυρού

Με μόνη απουσία αυτή του Σίδερη που δεν έχει ξεπεράσει την ενόχληση στον αστράγαλο, ο ΑΠΟ Αταλάντη ετοιμάζεται για τον σημαντικό αγώνα της Κυριακής με τον Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ.

Οι υπόλοιποι παίκτες που απουσίασαν στα προηγούμενα παιχνίδια επιστρέφουν κανονικά και αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα το σύνολο του Μάκη Ζαχαρόπουλου.

Ειδικότερα, ο Χαϊκάλης έδειξε να ξεπερνά την ενόχληση στο δικέφαλο και να ακολουθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων από την αρχή της εβδομάδας δείχνοντας ότι θα είναι έτοιμος την Κυριακή. Επίσης μετά από απουσία αρκετών αγωνιστικών επέστρεψε και ο Αργυρίου, που ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό του και πήρε και μάλιστα λεπτά συμμετοχής στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι του κυπέλλου Φθιώτιδας την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό Λαμίας (1-3) όπως και κάποιοι ποδοσφαιριστές που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια.

Στη διάθεση του προπονητή θα είναι και οι στρατευμένοι Αντωνίου & Αντωνόπουλος που αποτελούν σημαντικά γρανάζια της λειτουργίας της ομάδας, αλλά και ο Μακρόπουλος που εξέτισε την ποινή του από την προηγούμενη αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας στο Αλκαζάρ.

Οι διοικούντες της ομάδος κινούνται και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, σε συγκεκριμένη θέση στην οποία φαίνεται να χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ.   

Στόχος όλων, παιχτών, προπονητών και Δ.Σ. είναι να επιστρέψει αυτή την Κυριακή ο σύλλογος στα θετικά αποτελέσματα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση