ΕΠΣΦ: Δεν θα χαριστεί στα σωματεία το ποσοστό συμμετοχής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 15:24 ΕΠΣΦ: Δεν θα χαριστεί στα σωματεία το ποσοστό συμμετοχής

Μύδροι Κορδολέμη κατά των «τεσσάρων»…

Η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΦ με το νέο σχήμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της διοργανώτριας των τοπικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Το νέο ΔΣ κοινοποίησε τις αποφάσεις του ανάμεσα στις οποίες είναι και η μη έγκριση, με αναδρομική μάλιστα ισχύ, της μη καταβολής από τα σωματεία του ποσοστού υπερ της ΕΠΣΦ.

Η αιτιολόγηση της κατάργησης του «δώρου Σακελλάρη» είχε σκληρά σχόλια γύρω από τις π τις προθέσεις του πρώην Προέδρου τον οποίο κατηγορούν για μικροπολιτική.

Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΕΠΣΦ με όλες τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου:

«Η νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας κατόπιν των διεργασιών του από 26-02-2020 διοικητικού συμβουλίου της :

- Αποδέχεται τις από 20-02-2020 παραιτήσεις των δύο εκ των τριών μελών της πειθαρχικής επιτροπής, αντικαθιστώντας τους από τους Κατσαντώνη Παναγιώτη ως Πρόεδρο και  Ρεντίφη Γεώργιο ως μέλος, οι οποίοι θα αποτελούν την νέα επιτροπή μαζί με το ήδη υπάρχον μέλος  Κατσούρα Δημήτριο.

- Αποδέχεται την από 16-01-2020 παραίτηση της επιτροπής διαιτησίας ορίζοντας νέα επιτροπή αποτελούμενη από τους Μπλούνα Ιωάννη ως Πρόεδρο, Παπαμίχο Γεώργιο Αναπληρωτή Πρόεδρο και Σπυρόπουλο Ιωάννη ως μέλος και υπεύθυνο εκπαίδευσης.

- Εγκρίνει τις αριθ. 136/18-01-2020, 140/24-01-2020 αποφάσεις της εκτελεστικής γραμματείας με τις οποίες αποφασίσθηκε η μη καταβολή από τα σωματεία, προς στήριξη αυτών, του ποσοστού υπέρ της Ε.Π.Σ.Φ. των αγώνων των τριών αγωνιστικών ήτοι, της 18-19/01/2020, 25-26/01/2020 & 01-02/02/2020, εγγυώμενη την κάλυψη του ποσού από προσεχή νόμιμη δωρεά η οποία θα δημοσιευτεί.

- Δεν εγκρίνει την αριθ. 141/05-02-2020 απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας, με αναδρομική ισχύ, για την μη καταβολή από τα σωματεία του ποσοστού υπέρ της Ε.Π.Σ.Φ. για όλους τους αγώνες έως την λήξη των πρωταθλημάτων. Η ανωτέρω πρόχειρη, απερίσκεπτη και με σκοπό την εύνοια των σωματείων, απόφαση που υπογράφτηκε από τα μέλη Σακελλάρη Κων/νο, Καρακώστα Δημητρίο, Σιάππα Θωμά & Κυριτσοπούλου Καλλιόπη χωρίς να προτείνεται ο τρόπος αναπλήρωσης του ταμειακού ελλείμματος, θέτει σε κίνδυνο την ομαλή οικονομική λειτουργία της Ε.Π.Σ.Φ.

   Οι συγκεκριμένοι υπογράφοντες ουδέποτε στην μέχρι τώρα τριετή θητεία τους είχαν προτείνει την οποιαδήποτε οικονομική ελάφρυνση και στήριξη των ομάδων της Ενώσεως μας, για τις οποίες δήθεν δήλωναν ότι κόπτονται, πράγμα που καταδεικνύει τον σκοπό λήψης της συγκεκριμένης απόφασης.

   Θέτουμε τα ανωτέρω αναφερόμενα μέλη του Δ.Σ. προ των ευθυνών τους, απέναντι στα σωματεία της Φθιώτιδας, για την εξεύρεση και κάλυψη των εσόδων για τις ήδη τρείς διεξαχθείσες αγωνιστικές 08-09/02/2020, 15-16/02/2020 & 22-23/02/2020 κατά τις οποίες δεν καταβλήθηκε το ποσοστό των αγώνων, ώστε να μην είναι αυτά που τελικώς πληρώσουν το τίμημα των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων τους.

- Καλούμε τον πρώην Γενικό Γραμματέα και προϊστάμενο γραμματείας Καρακώστα Δημήτριο για την παράδοση-παραλαβή του συγκεκριμένου γραφείου, από το οποίο απουσιάζει το βιβλίο Γενικών Συνελεύσεων της Ε.Π.Σ.Φ., όπως επίσης και τα 34 κατατεθέντα από 03-01-2020 εισερχόμενα  έγγραφα των σωματείων τα οποία έχουν λάβει αριθμό πρωτοκόλλου.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com