ΠΑΣ Λαμία: Νέα πρόσωπα και πρώτη φιλική ήττα 1-2 από Ιωνικό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 07:40 ΠΑΣ Λαμία: Νέα πρόσωπα και πρώτη φιλική ήττα 1-2 από Ιωνικό

Την πρώτη του φιλική ήττα γεύτηκε την Κυριακή το απόγευμα στο ΔΑΚΛ ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη 4η του σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Γιώργος Πετράκης δοκίμασε πολλά νέα πρόσωπα και γενικά η ομάδα έπαιξε για πρώτη φορά με τόσα καινούρια παιδιά.

Σε αυτό το πρώτο μέρος ο Ιωνικός ήταν καλύτερος και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με έναν Λαμιώτη τον Ανδρέα Βλαχομήτρο στο 22΄που αξιοποίησε σέντρα ενός… πρώην «Λαμιώτη» του Λευτέρη Ματσούκα.

Ό Ματσούκας ήταν και ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των φιλοξενουμένων στο 48’ φάση στην οποία τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.

Η Λαμία το μόνο που κατάφερε ήταν ένα δοκάρι του προβυδάκη στο 68’ και να μειώσει σε 1-2 με τον Μπλάνκο στο 70’ σε ένα διάστημα που ο Ιωνικός έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φαζού.

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Κατσίκας, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Τρούμπουλος (69′ Μαργαρίτης - υπό δοκιμή), Βλαχομήτρος Ανεστ., Τσούκαλος, Μπλάνκο, Ζιούλης, (60′ Κωστίκας), Μπιανκόνι, Καραγιάννης (86′ Τσώκος)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος (46′ Φυλακτός), Γκούριντερ, Μουστάκης, Φαζός, Τσιριγώτης, Τιέντσου, Γκοτσούλιας, Βλαχομήτρος Ανδρ., Ματσούκας (50′ Κουϊρουκίδης), Ρόλε (68′ Φουρλάνος), Κάστρο (46′ Μάναλης)

Να τους ζήσει!

Γεννητούρια στην οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία με τη σύζυγο του Ανδρέα Βασιλόγιαννη να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Η οικογένεια της ΠΑΕ Λαμία, εύχεται στον Ανδρέα Βασιλόγιαννη και τη σύζυγο του, να τους ζήσει το νεογέννητο, να είναι καλότυχο και να το καμαρώνουν».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση