ΠΑΣ Λαμία: Με στόχο το αήττητο σερί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 09:34 ΠΑΣ Λαμία: Με στόχο το αήττητο σερί

Ισοπαλία ή νίκη σήμερα μας φέρνει πιο κοντά στην απευθείας παραμονή…

Παιχνίδι σωτηρίας το οποίο έρχεται με καθυστέρηση πολλών μηνών, δίνουν σήμερα στις 17:15’ στο «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Λαμία.

Η Λαμία που προέρχεται από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, ζητάει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για να ψαλιδίσει ακόμη περισσότερο ή να πάρει και διαφορά από τον 12ο της βαθμολογίας Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου με τρία παιχνίδια λιγότερα από τους Αγρινιώτες με τα δύο απέναντι στην ΑΕΛ που είναι στην τελευταία θέση και το άλλο το σημερινό με τον Απόλλωνα, έχει την τύχη στα χέρια της αρκεί να δείξει όσες αρετές έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια.

Άλλωστε το σημερινό αντίπαλο τον κέρδισε πριν από μερικές ημέρες στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» παρά το γεγονός ότι ο Απόλλων είναι δύο φορές πιο επικίνδυνος εκτός έδρας!

Αν νικήσει σήμερα η Λαμία θα είναι η δεύτερη νίκη της στην έδρα του αντιπάλου από τον οποίο δεν έχει χάσει ποτέ σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Ας δούμε και την αποστολή που έχει ταξιδέψει από την Τρίτη στην Αθήνα και έχει μέσα Μπεχαράνο και Σκόνδρα που εξέτισαν την τιμωρία τους:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Μπιάρνασον, Βλάχος, Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Μπα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση