Σε πόλη του τένις εξελίσσεται η Λαμία - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 08:07 Σε πόλη του τένις εξελίσσεται η Λαμία - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Η καρδιά του Ελληνικού Τένις κτυπά στη Λαμία - Τι είπε στο LamiaReport η αδελφή του Στέφανου Τσιτσιπά που παίρνει μέρος στο Πανελλαδικό πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη.

Περισσότεροι από 150 αθλητές και αθλήτριες παίρνουν μέρος στο 1ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα επιπέδου Ε2,  Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 14 και 16 ετών, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του ΦΟΑ στη Λαμία.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, με τους ανθρώπους του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης να έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό για να στεφθεί και αυτή η διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία.

Στην κάμερα του LamiaReport μίλησε και η Ελισάβετ Τσιτσιπά, που το πρωί του Σαββάτου πέτυχε την πρώτη της νίκη, καθώς και η δίκη μας Βασιλική Τρίγκα του ΦΟΑ, που για μια ακόμη φορά στοχεύει στην κορυφή.

Δείτε το βίντεο με δηλώσεις και με πλάνα από drone:

«Μας εξέπληξε θετικά η Λαμία...», λέει ο Γιώργος Τζήμκας προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του Λαγκαδά, ενώ ο Στέλιος Μπικάκης, Head Coach του ΦΟΑ, μας μιλάει για τους στόχους της αγωνιστικής ομάδας του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος έδωσε συγχαρητήρια στους διοικούντες του ΦΟΑ, δηλώνοντας ότι τέτοιες διοργανώσεις είναι προς όφελος της πόλης και ότι ο Δήμος θα στηρίζει ανάλογες προσπάθειες, τονίζοντας ότι ένα άθλημα που ήταν για λίγους έγινε άθλημα για πολλούς, χάρη στην προσπάθεια κάποιων ανθρώπων.

Απόλυτα ικανοποιημένοι για τη διοργάνωση δηλώνουν στο LamiaReport ο πρόεδρος της Ε'  Ένωσης Παναγιώτης Σέγκης, καθώς και ο πρόεδρος του ΦΟΑ Γιώργος Μανόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή αυτού του πανελλαδικού πρωταθλήματος.

Δείτε βίντεο από drone και εικόνες από το 1ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα επιπέδου Ε2 που είναι σε εξέλιξη στη Λαμία.

 

Δείτε και φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις του ΦΟΑ, όπου είναι σε εξέλιξη το 1ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα επιπέδου Ε2 Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 14 και 16 ετών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση