ΠΑΣ Λαμία: Για τα καλύτερα τη νέα χρονιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 07:14 ΠΑΣ Λαμία: Για τα καλύτερα τη νέα χρονιά

Πέντε ακόμη μετεγγραφές σε άμυνα και επίθεση…

Παρουσία 200 περίπου φιλάθλων ο ΠΑΣ Λαμία παρουσίασε το απόγευμα της Πέμπτης (14/7) στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας - οι μετεγγραφές συνεχίζονται - που θα πάρει μέρος για 6η συνεχόμενη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος Γιώργος Ποντίκας με το ΔΣ υποσχέθηκαν μια καλύτερη και με λιγότερο άγχος πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε της προπόνησης ο προπονητής Τζιανλούκα Φέστα εξέφρασε και τη δική του επιθυμία η ομάδα να παίξει καλύτερο και πιο επιθετικό ποδόσφαιρο.

Το "παρών" έδωσαν όλοι νεοαποκτηθέντες παίκτες, Γκοράνοφ, Σλίβκα, Μπάμπης, Τσιλούλης Γιακουμάκης, Ντε Βιντσέντι, καθώς και αυτοί που ανανέωσαν, Καραμάνος, Τζανδάρης, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τσούκαλος, Σαράνοφ και Σαραμαντάς και φυσικά οι παίκτες που είχαν σε ισχύ συμβόλαιο, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Γκαραβέλης, Μαργαρίτης, Γκέντσογλου, οι «μικροί» Αναγνωστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Καραγιάννης, Κοντονίκος, ενώ έχει μια μικρή παράταση άδειας ο Μανούσος.

Με μικρή καθυστέρηση λόγω πτήσης, έφτασε στη Λαμία ο Κοστορικανός Νούνιες για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, όμως τον πρώτο λόγο τον έχει η Λαμία.

Στις προτεραιότητες της τεχνικής ηγεσίας όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καζναφέρης είναι η απόκτηση πέντε παικτών, ενός βασικού στόπερ και ενός ακόμη αμυντικού, ενώ οι άλλοι τρεις παίκτες θα καλύπτουν τις επιθετικές πτέρυγες και τη θέση του σέντερ φορ. Για αυτές τις θέσεις η ομάδα θέλει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και αναμένονται με ενδιαφέρον οι ανακοινώσεις.

Δείτε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην σελίδα του ΠΑΣ Λαμία από το Γιάννη Σιμόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση