Έσπερος Λαμίας: Ανανέωσε ο Τεπετίδης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 20:43 Έσπερος Λαμίας: Ανανέωσε ο Τεπετίδης

Την ανανέωση της συνεργασίας τους για 3η χρονιά, με τον αθλητή Θεόδωρο Τεπετίδη ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.

«Δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε με οποιοδήποτε κόστος και ούτε καν να σκεφτούμε ότι ο έμπειρος POWER FORWORD, δεν θα συνεχίζει να αποτελεί μέλος μας. Η αμυντική του προσήλωση και η επιθετική του ικανότητα, τον καθιστούν αναγκαίο για την ομάδα μας», σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Λαμιώτικος Σύλλογος, υπογραμμίζοντας επίσης την αθλητική διαδρομή, το ήθος του και την αγωνιστική αξία του «αρχηγού».

«Είναι ένας αρχηγός εντός και εκτός παρκέ, που ο αλτρουϊσμός του και το ομαδικό του πνεύμα είναι παροιμιώδη. Καλή δύναμη για την χρονιά που έρχεται και πάντα υγιής», καταλήγει η ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση