ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: 67 πληρώματα πέρασαν τον τεχνικό έλεγχο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 15:01 ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: 67 πληρώματα πέρασαν τον τεχνικό έλεγχο (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη «μάχη» του ΟΑΚΑ…

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022.

Εξήντα επτά (67) από τα 70 αρχικά δηλωθέντα πληρώματα πέρασαν τον έλεγχο, και σήμερα θα ανέβουν στη ράμπα της αφετηρίας στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου.

Τον αγώνα δεν θα εκκινήσουν οι Adrien Fourmaux-Alexandre Coria και Mauro Miele-Luca Beltrame, ενώ εκτός αγώνα τέθηκαν και οι Hamed Al Wahaibi-Ilka Minor, λόγω τραυματισμού του οδηγού.

Πρώτη πρόκληση η ΕΚΟ Super Special Stage του ΟΑΚΑ που αναμένεται να προσφέρει μοναδικές εικόνες που θα ταξιδέψουν σε όλο τον πλανήτη.

Θα δώσουν όμως την ευκαιρία και σε όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη θέση στις κερκίδες, να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα που θα προσφέρουν οι κορυφαίοι οδηγοί ράλλυ του κόσμου.

Από τις 19:30 η Ελλάδα θα «μεταδώσει» αυτή την εικόνα σε 150 χώρες στον κόσμο, με περίπου 50 εκατομμύρια τηλεθεατές να απολαμβάνουν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες το πέρασμα (ανά ζευγάρια) 67 αγωνιστικών αυτοκινήτων από την ασφάλτινη, παράλληλη ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 1,95 χλμ.

Λίγες ώρες νωρίτερα στο Service Park στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ο κόσμος θαύμασε από κοντά τα «θηρία» που επέστρεψαν μετά το Shakedown για επισκευή και προετοιμασία.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση