ΠΑΣ Λαμία: Με Καραμάνο κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 09:18 ΠΑΣ Λαμία: Με Καραμάνο κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας

Για το Κύπελλο Ελλάδας…

Με αρκετές απουσίες ταξιδεύει στα Γιαννιτσά η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας (σήμερα 19/10 στις 15:00’), αλλά η είδηση είναι σε αυτούς που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Για πρώτη φορά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, συμμετέχει και ο Τάσος Καραμάνος που ταλαιπωρήθηκε όλο αυτό το διάστημα από τραυματισμό.

Επίσης κόντρα στον Αλμωπό μπορεί να αγωνιστούν και οι Τζανετόπουλος, Μπάμπης και Τσούκαλος που έλειψαν από την τελευταία αποστολή αλλά και οι νεαροί Τρόπουλος, Κοντονίκος.

Παρών και ο Λάζαρ Ρόμανιτς που πήρε το βάπτισμα του πυρός κόντρα στον Παναθηναϊκό για λίγα λεπτά. Εκτός είναι και πάλι ο Γκέντσογλου.

Απών αναγκαστικά είναι ο Αντέτζο ο οποίος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για το επεισόδιο στην ανάπαυλα με τον Ιωνικό.

Στην αποστολή δε συμμετέχουν και οι Σαράνοφ, Γκοράνοφ, Τσιλούλης, Τζανδάρης και Μποάκι.

Η αποστολή:

Γκαραβέλης, Τρόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Καραμάνος, Μαρμεντίνι, Κοντονίκος, Τσούκαλος, Ρόμανιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση