Αλμωπός Αριδαίας - Λαμία 0-2: Εύκολη πρόκριση στο Κύπελλο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 17:00 Αλμωπός Αριδαίας - Λαμία 0-2: Εύκολη πρόκριση στο Κύπελλο

Με εκπληκτικό γκολ - φάουλ του Προβυδάκη και το πρώτο γκολ του Μαρμεντίνι.

Χωρίς πίεση και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο ΠΑΣ Λαμία πέρασε νικηφόρα (0-2) από τα Γιαννιτσά που χρησιμοποίησε ως έδρα ο Αλμωπός Αριδαίας παίρνοντας την πρόκριση για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με 4-2-3-1 κατέβασε την ομάδα ο Τζιανλούκα Φέστα με κεντρικό δίδυμο τον «αρχηγό» Τζανετόπουλο και τον Όλιβερ Μπενίτεζ και στα άκρα τους περσινούς βασικούς Προβυδάκη και Σαραμαντά, στη θέση «6» οι Σλίβκα και Νούνιες, Ασκόβσκι, Μαρμεντίνι και Ρόμανιτς από τα αριστερά προς τα δεξιά στα χαφ και στην επίθεση ο Γιακουμάκης. Κάτω από τα δοκάρια επέστρεψε ο Γκαραβέλης.

Χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης η Λαμία, ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτης της ουσιαστικά καλή φάση με απευθείας φάουλ του Προβυδάκη.

Ήταν μια καταπληκτική εκτέλεση που δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το γκολ όνειρο του Προβυδάκη:

Σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς και ενώ στο 59΄’ ο Μπεχαράνο πήρε τη θέση του Ασκόβσκι, η Λαμία, έβγαλε και δεύτερο γκολ στο 60’ με τον Μαρμεντίνι σε μια φάση που αναπτύχθηκε πολύ ωραία η ομάδα του Φέστα, με Ρόμανιτς, Γακουμάκη και Νούνιες.

Το 0-2 από το Μαρμεντίνι: ","width":136,"height":146}},"regionsAllowed":"GR"}

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αν και οι νικητές έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να πάρουν μια ξεκούραστη πρόκριση σε βάρος της ομάδας που απέκλεισε τον ερασιτέχνη εκπρόσωπο της Φθιώτιδας στο θεσμό, Αστέρα Σταυρού.

Πέρα από το εισιτήριο της πρόκρισης το κέρδος για το Φέστα ήταν η επανεμφάνιση του Τάσου Καραμάνου, που αγωνίστηκε 12 λεπτά (με τις καθυστερήσεις) χωρίς πρόβλημα, ενώ και ο Βραζιλιάνος ο Μαρμεντίνι, έδειξε ότι είναι παίκτης περιοχής με αίσθηση του γκολ και μπορεί να φανεί χρήσιμος σε έναν τομέα που «πονά» η Φθιωτική ομάδα.

Στην επόμενη φάση να σημειώσουμε ότι οι αγώνες θα είναι διπλοί.

ΠΑΣ Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μπενίτεζ, Σλίβκα (70’ Μανούσος), Νούνιες (83’ Μπάμπης), Μαρμεντίνι (82’ Τσούκαλος), Ρόμανιτς (82’ Καραμάνος), Γιακουμάκης, Ασκόβσκι (59’ Μπεχαράνο).

Στον πάγκο ήταν και οι, Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Κοντονίκος,

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση