ΕΠΣΦ: Και με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου έκπτωτη η προηγούμενη διοίκηση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 14:55 ΕΠΣΦ: Και με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου έκπτωτη η προηγούμενη διοίκηση

Νέο ραντεβού στα Δικαστήρια των δύο πλευρών τον προσεχή Γενάρη…

Απέρριψε την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της διαπιστωτικής πράξης της ΓΓΑ, με την οποία κηρύχθηκε έκπτωτη η προηγούμενη διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Με την υπ. αριθμ. Ν228/15-12-22 απόφαση του απέρριψε στην ουσία του, το αίτημα της διοίκησης Κορδολέμη που συζητήθηκε στη συνεδρίαση του στις 17 Νοεμβρίου. Είχε προηγηθεί και η απόρριψη του αιτήματος για προσωρινή διαταγή και ενώ η ίδια η ΕΠΟ είχε υποστηρίξει με ανακοίνωσή της την αντισυνταγματικότητα των διαπιστωτικών πράξεων.

Επόμενη αναμέτρηση της πρώην και νυν διοίκησης είναι στις 27 Ιανουαρίου 2023 στα πολιτικά δικαστήρια για τη συζήτηση της αίτησης διορισμού νέας διοίκησης στην Ένωση από την πλευρά Κορδολέμη και της αντ-αίτησης των νυν 11 του ΔΣ που υποστηρίζει και η ΕΠΣΦ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση