Κοντά στους διαιτητές η ΕΠΣ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 16:59 Κοντά στους διαιτητές η ΕΠΣ Φθιώτιδας

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Φθιώτιδας, επισκέφθηκε τη Δευτέρα (6/2) το απόγευμα τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας

Στο πλαίσιο της αγαστής όπως αναφέρεται - μεταξύ τους συνεργασίας, η ΕΠΣ Φθιώτιδας έκανε πράξη τις εξαγγελίες και τις αποφάσεις της και:

  • παρέδωσεΠενήντα (50) στολέςγια τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις,
  • παρέδωσε δωρεάν  τα σήματα ΕΠΟ των Διαιτητών,
  • χαρίστηκαν εφ άπαξ τα ποσοστά των διαιτητώνανά Κατηγορία που κατέβαλλαν στην ΕΠΣΦ,
  • δόθηκε στον Σύνδεσμο η διαχείριση των οδοιπορικώνκαι δεν θα παρακρατηθούν  ποσοστά από την ΕΠΣΦ.

Η αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Φθιώτιδας, αποτελούνταν από τον Πρόεδρο, Γιώργο Καρακάξη, τον Αντιπρόεδρο, Μπάμπη Μουστερή, τον Ταμία, Θανάση Λυρίτση και τον Γενικό Γραμματέα, Ηλία Ζαχάρη.

Από πλευράς του Συνδέσμου Διαιτητών που υποδέχθηκαν την ΕΠΣ Φθιώτιδας, ήταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΦ, Σπύρος Πουγκακιώτης, ο Ταμίας του Συνδέσμου, Γιώργος Παπαμίχος, ενώ παραβρέθηκαν και διαιτητές στην καθιερωμένη συνάντηση της Δευτέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση