Τερματισμός - απονομές του φετινού Classic Legends RALLY στην Αμφίκλεια (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 08:08 Τερματισμός - απονομές του φετινού Classic Legends RALLY στην Αμφίκλεια (ΦΩΤΟ)

Τερματισμός και απονομή επάθλων, εχθές, στην Αμφίκλεια, για τα πληρώματα που συμμετείχαν στο Classic Legends Rally, τα οποία εισέπραξαν τα χειροκροτήματα, το δέος και τον θαυμασμό μικρών και μεγάλων, που είχαν κατακλυσει την κεντρική πλατεία, προκειμένου να δουν από κοντά τα καλοδιατηρημένα κλασικά αυτοκίνητα και τους επιδέξιους οδηγούς τους.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α.), τον οποίο ευχαριστούμε θερμά, επέλεξε την Αμφίκλεια ως σημείο τερματισμού, με τον Δήμο μας και την Κοινότητα Αμφίκλειας να δικαιώνουν αυτή την επιλογή ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου.

Η άρτια, από όλες τις πλευρές, διοργάνωση αποτελεί μία συλλογική προσπάθεια άξιας συγχαρητηρίων, που είχε ως αποτέλεσμα όλοι οι φίλοι του αυτοκινήτου να απολαύσουν αυτή τη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, να γνωρίσουν τον τόπο και τη φιλοξενία μας και να λάβουν ως αναμνηστικά δώρα ποιοτικά τοπικά προϊόντα.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δημοτικό μας Σύμβουλο και παραγωγό κ. Αχιλλέα Καψή για τη χορηγία των προϊόντων του "Όσπρια Καψή", τους εθελοντές και όσους βοήθησαν στην εν λόγω διοργάνωση, καθώς και τους φίλους και επισκέπτες που έδωσαν νόημα, παλμό και δυναμική στο όλο εγχείρημα.

Η προαγωγή του αθλητισμού, η προβολή του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας και η στήριξη της τοπικής οικονομίας θα μας δίνουν πάντοτε κίνητρο για όμορφες δράσεις και αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση