Έσπερος Λαμίας - Μακεδονικός για μια θέση στην Α2 του Μπάσκετ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 14:47 Έσπερος Λαμίας - Μακεδονικός για μια θέση στην Α2 του Μπάσκετ

Το Σάββατο 22 Απριλίου από το Χαλκιοπούλειο…

Η τελική φάση των play off Ανόδου στην Α2, έφθασε…

Το Σάββατο 22 Απριλίου και ώρα 17:00’ η ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Έσπερος Λαμίας υποδέχεται στο κλειστό Χαλκιοπούλειο, την ομάδα του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης.

Ο Έσπερος τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου (15-3 νίκες) εξαιτίας της διαφοράς στα μεταξύ τους παιχνίδια με το Βίκο Ιωαννίνων με τον οποίο ισοβάθμησε στους 33 βαθμούς. Στη Β’ φάση των play off ξεπέρασε το εμπόδιο των Τρικάλων με 3-0 νίκες (οι δύο από την κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στην τελική φάση.

Σε αυτή τη φάση όποια ομάδα φθάσει πρώτη, στις δύο(2) νίκες θα κερδίσει την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Από την άλλη ο Μακεδονικός τερμάτισε στην 1η θέση του 4ου ομίλου με 16-4 νίκες. Στη Β’ Φάση απέναντι στην 4η ομάδα της τελικής κατάταξης (Μαχητές Πειρ.) επικράτησε και πέρασε και αυτός με 3-0 νίκες (οι δύο από την κανονική διάρκεια) και πέρασε στην τελική φάση.

Πρόκειται σαφώς για ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, είναι μια μεγάλη μέρα για την ομάδα μας. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να παραβρεθεί στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας και με το ζεστό χειροκρότημα του, να δώσει επί πλέον δύναμη και ώθηση στην προσπάθεια της ομάδας μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για Ένα Βήμα ακόμη…», αναφέρει στην πρόσκλησή της η διοίκηση της Λαμιώτικης ομάδας που φιλοδοξεί για το νέο μεγάλο άλμα στην ιστορία της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση