Το πήρε ξανά ο Μάριος Αναγνώστου το πρωτάθλημα 10.000 μέτρων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 09:16 Το πήρε ξανά ο Μάριος Αναγνώστου το πρωτάθλημα 10.000 μέτρων

Πρώτη θέση και πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο για τον αθλητή της Αναγέννησης Λαμίας. Πολύ καλές θέσεις για τα κορίτσια του Συλλόγου…

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Μάριος Αναγνώστου, ο αθλητής του Σάββα Κουμπούρα και της Αναγέννησης Λαμίας, κατέκτησε στην κατηγορία των Ανδρών την 1η θέση σ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μέτρων που διεξήχθη στο Αίγιο.

Συγχρόνως ο «Σούπερ - Μάριο» πήρε την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο 10.000 μέτρων.

Στη διοργάνωση ο Λαμιώτικος Σύλλογος για πρώτη φορά εκτός από τον Αναγνώστου, είχε και τρεις αθλήτριες. Την πανελληνιονίκη του Ημιμαραθώνιου Ισμήνη Παναγιωτοπούλου η οποία κατέλαβε την 4 η θέση καθώς και τις πρωτοεμφανιζόμενες στο αγώνισμα Δέσποινα Γιωτόπουλου και Μαργαρίτα Φρυγανιωτη που κατέκτησαν την 5η και την 11η θέση, αντίστοιχα στην Κ23.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση