Γιώργος Μανούσος: «Νομίζω η τελευταία μέρα που αγωνίστηκα απέναντι σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 13:02 Γιώργος Μανούσος: «Νομίζω η τελευταία μέρα που αγωνίστηκα απέναντι σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο»

Τι είπε για τον κόσμο της Λαμίας, τον Πρόεδρο και την αγαπημένη του οικογένεια που βρίσκεται στη Μυτιλήνη…

Κατάθεση ψυχής από τον επιθετικό της Λαμίας Γιώργο Μανούσο αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με το Λεβαδειακό.

«Νομίζω ότι αυτή είναι η τελευταία ημέρα που αγωνίσθηκα απέναντι στον υπέροχο κόσμο της Λαμίας. Αυτά τα δύο χρόνια πήρα μεγάλη αγάπη από αυτούς», είπε ο πολύπειρος επιθετικός ξεκαθαρίζοντας ότι είναι θέμα οικογενειακό, καθώς θέλει να βρίσκεται κοντά στη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

Ο Γιώργος Μανούσος ήρθε στη Λαμία τη σεζόν 2021 - 2022 και σε 22 παιχνίδια έβαλε 6 γκολ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς να σκοράρει, ενώ ήταν ο άνθρωπος που έγραψε το όνομά του στην πρώτη ισοπαλία της Λαμίας στην Τούμπα σκοράροντας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση