Το ευχαριστώ της ΠΑΕ Λαμία στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και στον Υποστράτηγο Αστέριο Μαντζιώκα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 08:24 Το ευχαριστώ της ΠΑΕ Λαμία στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και στον Υποστράτηγο Αστέριο Μαντζιώκα

Τέλος καλό όλα καλά για τη Λαμία στο παιχνίδι με τον Ιωνικό κι αυτό χάρη στην Ελληνική Αστυνομία, όπως μαρτυρά το ευχαριστήριο της «κυανόλευκης» ΠΑΕ προς τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, όσο και στον Γενικό Διευθυντή της ΓΑΔΑ Υποστράτηγο Αστέριο Μαντζιώκα και στο Διευθυντή της Δ.Α. Πειραιά Κωνσταντίνο Σχισμένο.

Η ευχαριστήρια επιστολή:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 και ο Μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου προσωπικά, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη τήρηση των μέτρων τάξης από την ΕΛ.ΑΣ. κατά την διεξαγωγή της κρίσιμης 7ης αγωνιστικής των ΡΙαγ out του Πρωταθλήματος της Stοiximαn Super Leαgue, μεταξύ των ομάδων ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΟ 1965- ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, όπως είχαν αποφασιστεί. Επίσης θα θέλαμε να εξάρουμε ιδιαίτερα την βοήθεια του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγου Μαντζιώκα Αστέριου καθώς και του Αστυνομικού Διευθυντή Πειραιά, Σχισμένου Κωνσταντίνου και του βοηθού του Αστυνομικού Διευθυντή, Λυμπεράτου Άρη, όπως επίσης και όλου του αστυνομικού προσωπικού, που έλαβε μέτρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία στο έργο σας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964

ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση