Με δύο χρυσά στο Πανελλήνιο Κ16 η Αναγέννηση Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 00:09 Με δύο χρυσά στο Πανελλήνιο Κ16 η Αναγέννηση Λαμίας

Συνεχίζει με πρωτιές ο Μάριος Αναγνώστου, δεύτερη στο Εαρινό η Παναγιωτοπούλου…

Με δύο πρώτες θέσεις και πολλά ατομικά ρεκόρ επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 και το Νότιο Όμιλο που έγινε στη Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο, οι αθλητές της Αναγέννησης.

Η "σαΐτα" του Σάββα Κουμπούρα, Δημήτρης Μαγγέλας, γιος του προπονητή του Συλλόγου Θανάση Μαγγέλα, κατέκτησε την 1η θέση στα 600μ με χρόνο 1.28.50!

Ο Δημήτρης από την αρχή ανέλαβε να δώσει ένα γρήγορο ρυθμό στην κούρσα και επικράτησε με τον ίδιο ρυθμό.

Το χορό των μεταλλίων είχε ανοίξει η 15χρονη Αθανασία Ζαφείρη, αθλήτρια του Θανάση Μαγγέλα, που για μια ακόμη χρονιά, κατέκτησε την 1η θέση στο ύψος ξεπερνώντας το 1,65 που αποτελεί την καλύτερη επίδοση και των δύο ομίλων!

Οι Νικόλαος Νικολάου και Μιλένα Καρακώστα, συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Γιώργο Πολύζο, αγωνίστηκαν στα 150μ βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις και επέστρεψαν με πολλές εμπειρίες.

Σημειώνουμε ότι το προηγούμενο Σάββατο στις Σέρρες στο Πανελλήνιο Εαρινό Πρωταθλημα Στίβου στις Σέρρες, οι αθλητές της Αναγέννησης σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα ο Μάριος Αναγνώστου επανήλθε στις καλές του εμφανίσεις νικώντας στα 5000μ με χρόνο 14.12.00, εξασφαλίζοντας και την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων που θα διεξαχθεί στην Πολωνία στις 24-25 Ιουνίου.

Η  Ισμήνη Παναγιωτοπούλου, επίσης στα 5000μ, κατέκτησε την δεύτερη θέση με 16.51.00. Η Τσέτσεκα Βασιλική πέτυχε καλύτερη φετινή επίδοση στα 800μ με 2.12.75. Ακόμα, νέα ατομικά ρεκόρ πέτυχαν η Μαργαρίτα Φρυγανιώτη στα 1500μ με 4.37.00 και η Δέσποινα Γιωτοπούλου στα 5000μ με 17.34.00, κατακτώντας και την 1η θέση στην κατηγορία Κ20.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση