Τριήμερο αθλητισμού στο Δήμο Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 13:40 Τριήμερο αθλητισμού στο Δήμο Καρπενησίου

Ένα τριήμερο γεμάτο αθλητισμό απολαύσαμε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καρπενησίου! 

Πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με την συμμετοχή περίπου 400 νεαρών αθλητών από όλη την Ελλάδα στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου.

Επίσης, για πρώτη φορά διοργανώθηκε το 1οτουρνουά βόλεϊ κοριτσιών όπου συμμετείχαν 11 ομάδες με 150 αθλήτριες ηλικίας 12-15 ετών από όλη την Ελλάδα. Μια σπουδαία και επιτυχημένη συνδιοργάνωση από την Πανευρυτανική Ακαδημία καλαθοσφαίρισης, τον Δήμο Καρπενησίου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας -ΠΕ Ευρυτανίας.

Ο Δήμος Καρπενησίου στηρίζει έμπρακτα τις αθλητικές διοργανώσεις στον τόπο μας  με κάθε τρόπο πιστεύοντας στα πολλαπλά οφέλη και την προστιθέμενη αξία που προσδίδουν στην περιοχή μας, καθιερώνοντας το Καρπενήσι ως αθλητικό προορισμό.

Θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο της ΠΑΚ για την διοργάνωση και φυσικά  στους εθελοντές μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση