Ο Βέργος φεύγει ο Άλεξ Μουλά έρχεται

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 23:11 Ο Βέργος φεύγει ο Άλεξ Μουλά έρχεται

Τη λύσης τη συνεργασίας με τον Νίκο Βέργο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λαμία το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μετεγγραφή του Ισπανού Μέσου Άλεξ Μουλά, διεθνή με τις μικρές ομάδες της χώρας του.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του 26χρονου Ισπανού:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 26χρονο (23-07-1996) Ισπανό μέσο, Alejandro Miguel “Álex” Mula Sánchez, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Βίσλα Κρακοβίας στην Πολωνία.

Ο Álex Mula έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μάλαγα, Τενερίφη, Αλκορκόρν και Φουενλαμπράντα στην Ισπανία.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Alex δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στην ομάδα της Λαμίας. Για μένα είναι μια σπουδαία ευκαιρία να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως παίκτης και ελπίζω να φέρω σύντομα χαρά στους φιλάθλους της ομάδας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!!»

Η ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με Βέργο:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την λήξη του δανεισμού και την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 27χρονο επιθετικό, Νίκο Βέργο, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Νίκος έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Ιανουάριο του 2023, σε μια πολύ δύσκολη για την ομάδα περίοδο. Καταγράφοντας 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας 4 γκολ,  συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην πρώτη κατηγορία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση