ΠΑΣ Λαμία: Επίσημη «πρώτη» στοχεύοντας ψηλότερα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 08:00 ΠΑΣ Λαμία: Επίσημη «πρώτη» στοχεύοντας ψηλότερα

«Μάθημα οι δύο τελευταίες χρονιές για να είναι η φετινή καλύτερη», συμφωνούν διοίκηση και τεχνική ηγεσία…

Με αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά, παίκτες, τεχνικό team και διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία, βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουλίου στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» για την επίσημη πρώτη της ομάδας ενόψει της 7ης σεζόν της στη μεγάλη κατηγορία στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Λεωνίδας Βόκολος και οι συνεργάτες του, είχαν σε αυτή την πρώτη προπόνηση 24 παίκτες μαζί με 4 «μικρούς», ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα ακόμη 4.

Ειδικότερα το «παρών» έδωσαν οι Νάγκι, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Τσούκαλος, Παπαδόπουλος, Σαραμαντάς, Τσιλούλης, Σιμόν, Μαρτίνεθ, Χατζηεμμανουήλ, Γιαννούτσος, Κοσέλεφ, Παύλοβετς, Τόσιτς, Σλίβκα, Μάλτσι, Μουλά, Κοντονίκος, Βασιλαντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ρωμανός, Μαργαρίτης και Βρέτας.

Μόνος του προπονήθηκε ο Ματίας Ακούνια, ενώ απουσίαζαν οι ασθενείς, Τρόπουλος, Στάνκο και Κορνέζος, αλλά και ο διεθνής Νούνιες που ήταν με την εθνική του ομάδα.

Το πρώτο πράγμα που ξεκαθάρισε ο τεχνικός της ομάδας είναι ότι το ρόστερ δεν έχει ακόμη συμπληρωθεί, παρά έχει φτάσει στο 85%, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου που ήταν από τους πρώτους που βρέθηκε στις κερκίδες του ΔΑΚΛ.

Αυτό που υπογράμμισαν και οι δυο, όπως και ο team manager Γιώργος Ζαγγανάς, είναι ότι φέτος οι στόχοι είναι υψηλότεροι και ότι το πάθημα των δύο περασμένων χρόνων έγινε μάθημα, ώστε η ομάδα να μη φτάνει στο τελευταίο παιχνίδι για να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Δυναμικό όπως πάντα το παρών των φιλάθλων που αισιοδοξούν κι εκείνοι για μία πολύ καλύτερη σεζόν με την εμπειρία τόσων χρόνων στη μεγάλη κατηγορία.

Δείτε το βίντεο:

Μέχρι τις 16 Ιουλίου η ομάδα θα πραγματοποιεί καθημερινές προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία και στις 17 αναχωρεί για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Κυριακή 30/7 όταν και επιστρέφει στην Ελλάδα. Στην διάρκεια της παραμονής της στο ξενοδοχείο “The Fallon Hotel Alkmaar” θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις το Σάββατο 22/7 την V.V.C.S. στις 17:00’ και το Σάββατο 29/7 την Voledam στις 15:30’. (Ώρες Ολλανδίας).

Μετά την επιστροφή από την Ολλανδία ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στην πόλη της Λαμίας και έχουν προγραμματιστεί δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια, το δεύτερο από αυτά το Σάββατο 12/8 στις 19:00’ με τον ΝΠΣ Βόλο στο ΔΑΚΛ «Αθ. Διάκος».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση