Μένει ο Τζόρτζεβιτς στον Έσπερο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 22:01 Μένει ο Τζόρτζεβιτς στον Έσπερο Λαμίας

Από τους στυλοβάτες της ανόδου στην Α2…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ  τμήματος Καλαθοσφαίρισης (basketball) ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον αθλητή ΣΤΕΦΑΝ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ,για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Όπως εύστοχα επισημαίνει στην ανακοίνωσή του: «Κατά την περσινή χρονιά η συμβολή του Στέφαν, στην επίτευξη της ανόδου στην Α2 Elite League κατηγορία, ήταν και ουσιαστική και καταλυτική. Η επέκταση της συνεργασίας μας για την νέα αγωνιστική χρονιά, ήταν βούληση και των δύο πλευρών».

«Ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς έχει την μεγάλη εμπειρία της κατηγορίας και την θέληση να επιτυγχάνει στα δύσκολα. Η παραμονή του στην ομάδα μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον», προσθέτει η Διοίκηση του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ .

«Καλή χρονιά και πάντα με υγεία σε σένα και την οικογένειά σου Στέφαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση