Συλλυπητήρια ανακοίνωση από ΠΑΣ Λαμία και ΕΠΣΦ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 16:39 Συλλυπητήρια ανακοίνωση από ΠΑΣ Λαμία και ΕΠΣΦ

Συγκλονισμένοι είναι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο από τη δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια από μαχαίρι Κροάτη χούλιγκαν που έδρασε σχεδόν ανενόχλητος το βράδυ της Δευτέρας (7/8).

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν πολλές ΠΑΕ αλλά και Ενώσεις καταδικάζοντας τη βία από όπου κι αν προέρχεται.

Τα συλλυπητήρια του ΠΑΣ Λαμία

«Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη που έπεσε θύμα της τυφλής οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα λόγια είναι περιττά σε αυτές τις περιπτώσεις, η απώλεια ενός ακόμη νέου ανθρώπου μας έχει συγκλονίσει!

Μιχάλη καλό ταξίδι

Τα συλλυπητήρια της ΕΠΣΦ

«Η Ε.Ε. της ΕΠΣΦ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ και καταδικάζει τα αποτρόπαια γεγονότα που έλαβαν χώρα την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ μεταξύ οπαδών της ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ και της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να θρηνήσουμε έναν ακόμα νέο άνθρωπο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση