Ο 17ος Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης "Ηρακλής" είναι γεγονός - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 09:28 Ο 17ος Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης "Ηρακλής" είναι γεγονός - ΒΙΝΤΕΟ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Hercules Mountain Marathon που θα γίνει στην Οίτη στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023.

O Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» (Hercules Mountain Marathon) που φθάνει στην 17η διοργάνωση συγκαταλέγεται στους μακροβιότερους μαραθωνίους βουνού της χώρας μας (μαζί με τους δύο που διεξάγονται στον Όλυμπο).

Η Οίτη είναι ένας από τους δέκα Εθνικούς Δρυμούς της Ελλάδας. Για αυτό και τα μονοπάτια που θα τρέξουν οι αθλητές έχουν ιδιαίτερη αισθητική αξία!

Στο βουνό των λουλουδιών και του Ηρακλή, την Οίτη, εκτός του μαραθωνίου διεξάγονται για 12η συνεχόμενη χρονιά και οι μικρότερες διαδρομές: Ο Ημιμαραθώνιος "Ελλέβορος" (Helleborus Half Marathon) 16,2χλμ. καθώς και ένας αγώνας για αρχάριους με την ονομασία "Μονοπάτι Φαρμακίδων" (Farmakides Trail) 6,9χλμ.

Επίσης για τα παιδιά των τάξεων του δημοτικού διεξάγεται αγώνας 1000μ. με την ονομασία «Λαγοπόδαρος» την παραμονή των αγώνων.

Το μεσημέρι της Τετάρτης στο δημαρχείο της πόλης δόθηκε συνέντευξη τύπου από το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και τους εκπρόσωπους-συνδιοργανωτές του 17ου Ορεινού Μαραθωνίου Οίτης "Ηρακλής".

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση