Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος αγώνας ορεινής ποδηλασίας Goulinas Mtb Race στη Σπερχειάδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 11:28 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος αγώνας ορεινής ποδηλασίας Goulinas Mtb Race στη Σπερχειάδα

Tην Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας Goulinas Mtb Race, σε διοργάνωση από τον Σύλλογο Goulinas Adventure υπό την αιγίδα του Δήμου Μακρακώμης.

Στις δύο διαδρομές του αγώνα συνεπήραν τους αθλητές τόσο το τεχνικό επίπεδο όσο και τα πανέμορφα μονοπάτια μέσα στα έλατα και τα δέντρα των εντυπωσιακών ορεινών διαδρομών του βουνού της δυτικής Φθιώτιδας.

Ο Σύλλογος “Goulinas Adventure” κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διάνοιξη και συντήρηση των μονοπατιών, για την κατατοπιστική σήμανση τους αλλά κυρίως για την φιλοξενία των αθλητών και των συνοδών τους.

Καθοριστική, όπως βέβαια κάθε φορά, υπήρξε η συμβολή των χορηγών που αγκάλιασαν την διοργάνωση και βοήθησαν για την άρτια διεξαγωγή της.

Φυσικά ξεχωριστό ευχαριστώ ανήκει πάντα, για την σπουδαία και ανιδιοτελή προσφορά, σε όλους τους εθελοντές, που με αγάπη για τον τόπο τους συμβάλουν τα μέγιστα σε κάθε διοργάνωση. Ο Σύλλογος Νέων Σπερχειάδας «Ο Άγιος Νικόλαος», ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Σπερχειάδας, η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Σπερχειάδας, ο Ελληνικός Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Μακρακώμης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φτεριωτών Φθιώτιδας και ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπερχειάδας, για άλλη μια φορά ανέδειξαν την αξία του εθελοντισμού.

Επίσης σημαντική ήταν η συνεισφορά της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδας, της Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ, αλλά και της Πυροσβεστικής που εξασφάλισαν την ασφάλεια των αθλητών.

Ξεχωριστά ευχαριστούμε τον ιατρό κ. Νικόλαο Κραββαρίτη, που έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της διοργάνωσης για την  ασφάλεια των αθλητών, αλλά και την Οικοτεχνία «Αγαθοεδέσματα» της οικογένειας Αλατά, που έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν παραδοσιακά ζυμαρικά.

Τέλος ,θα θέλαμε να τονίσουμε και πάλι την σπουδαιότητα των δραστήριων συλλόγων για την ανάπτυξη της περιοχής μας και να συγχαρούμε τον  Σύλλογο “Goulinas Adventure” για μια ακόμη άρτια οργανωμένη εκδήλωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση