Έκτακτη γενική συνέλευση στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία για τον προϋπολογισμό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 09:49 Έκτακτη γενική συνέλευση στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία για τον προϋπολογισμό

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου…

Πρόσκληση προς τα μέλη του απευθύνει το αθλητικό σωματείο «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑ 1964», σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:00. μέσω της πλατφόρμας zoom.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Προϋπολογισμός 2024 – Έγκρισή του σύμφωνα με τα άρθρα 12 παρ. 7 και  14 παρ. 3.

2. Ανακοινώσεις - Ενημέρωση.

Της Γενικής Συνέλευσης προεδρεύει ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως προβλέπεται, ενώ σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί με τα αυτά  θέματα ημερήσιας διατάξεως και με τον ίδιο τρόπο την ίδια ημέρα και ώρα 20:00’ σύμφωνα με το σχετικό άρθρο.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα εγγεγραμμένα και  ταμειακώς εντάξει μέλη, του αθλητικού σωματείου τα οποία έχουν καταβάλει την  συνδρομή τους μέχρι την 05 Δεκεμβρίου 2023 και ψήφου όσα έχουν  συμπληρώσει ένα χρόνο από την εγγραφή τους.

«Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και απαραίτητη», σημειώνουν επίσης στην πρόσκλησή του τα μέλη του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία 1964.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση