Ξεκινά η δημοπρασία των φανελών των ομάδων της Super League

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 08:50 Ξεκινά η δημοπρασία των φανελών των ομάδων της Super League

Για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς…

Μια ακόμα κοινωνική πρωτοβουλία της Super League, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες, έρχεται να στηρίξει φιλανθρωπικά ιδρύματα, καθώς όλα τα έσοδα των δημοπρασιών θα διατεθούν για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, μέσω της Emfasis Foundation και της Κοινωνικής Κουζίνας "Ο άλλος άνθρωπος".

Μέσα από την ιστοσελίδα Charity Idols μπορείτε να πλειοδοτήσετε για την  αυθεντική φανέλα της κάθε ομάδας, με τα αυτόγραφα των ποδοσφαιριστών, προσφορά των ομάδων της Super League.

Κάθε φανέλα συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

Από τα Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου 2023, στις 11:00 μ.μ. και μέχρι την Πρωτοχρονιά, 1η Ιανουαρίου 2024, στις 11:00 μ.μ. όλοι οι φίλαθλοι, μπορούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία των δημοπρασιών, με εύκολο και ασφαλή τρόπο.

Κάθε φανέλα συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

Οι δημοπρασίες θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Charity Idols και μέσω της πλατφόρμας δημοπρασιών https://www.charityidols.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση