ΠΑΣ Λαμία: Χωρίς Καρλίτος κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 22:51 ΠΑΣ Λαμία: Χωρίς Καρλίτος κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Αν καταφέρει να πάρει το τρίποντο επιστρέφει στην 6η θέση…

Στην Κρήτη βρίσκεται από το Σάββατο ήδη η Λαμία για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2023-2024, με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (Δευτέρα 8/1, 20:00’).

Με την προσθήκη του Παπαδόπουλου αντί του Παύλοβετς και χωρίς τον Καρλίτος, για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά και τους Λόνγκο και Σαντάνα για 3ο, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο για το θετικό αποτέλεσμα. Με νίκη πιάνει και πάλι την 6η θέση, ενώ με έναν πόντο θα παραμείνει 8η αλλά συγχρόνως θα διατηρήσει τους Κρητικούς πέντε βαθμούς πίσω της.

Η αποστολή, προπονήθηκε το Σαββατοκύριακο αντίστοιχα στα γήπεδα του ΠΑΝΟΜ Μαλίων και του Ηροδότου και είναι απολύτως έτοιμη για τη νέα πρόσκληση. Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την 22αδα:

Νάγκι, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλει, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονίκος, Τσούκαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση