ΕΠΣΦ: Λήγει αύριο η προθεσμία για τις μετεγγραφές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 11:15 ΕΠΣΦ: Λήγει αύριο η προθεσμία για τις μετεγγραφές

Τρόποι αποστολής των αιτήσεων…

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Φθιώτιδας, ενημερώνει ότι η Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, είναι η καταληκτική ημερομηνία της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.

Τα σωματεία δύναται να καταθέσουν τις αιτήσεις των ποδοσφαιριστών τους για μετεγγραφές / επανεγγραφές / πρώτες εγγραφές ενηλίκων / μετεγγραφές ορισμένου χρόνου (πρώην υποσχετικές) / διεθνείς μετεγγραφές, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 12.00, προκειμένου να είναι δυνατή η αποστολή των αιτήσεων στην Ε.Π.Ο., λόγω του μεγάλου αριθμού τους, συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ανά περίπτωση και το ηλεκτρονικό παράβολο, με τους κάτωθι τρόπους:

- Με αυτοπρόσωπη κατάθεση στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Φ. κατά τις ώρες 08.30 μέχρι 12.00.

- Με ηλεκτρονική αποστολή των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Επισημαίνεται ότι:

α. οι πρώτες εγγραφές ΑΝΗΛΙΚΩΝ ποδοσφαιριστών, οι ατομικές αποδεσμεύσεις, οι ομαδικές αποδεσμεύσεις και οι επανεκδόσεις δελτίων παλαιού τύπου δύναται να πραγματοποιηθούν μέχρι 30-06-2024.

β. οι προσωρινές αποδεσμεύσεις χωρίς όριο χιλιομετρικής απόστασης (μετοίκηση λόγω εργασίας ή σπουδών), κατόπιν προσφυγής/αίτησης στην ΕΙΠ/ΕΠΟ πραγματοποιούνται όλο το χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση