Η Αναγέννηση Λαμίας έκοψε την πίτα της (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 19:11 Η Αναγέννηση Λαμίας έκοψε την πίτα της (ΦΩΤΟ)

Σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε, τη Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Λαμίας η Αναγέννησις, από την Πρόεδρο του Συλλόγου, Αθανασία Κουτσή, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προπονητές, αθλητές και γονείς, στο Δημοτικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Παναγιώτης Λιτόπουλος, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος, κ. Συμεών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Βουλευτής Φθιώτιδος, Χρήστος Σταϊκούρας, οι Βουλευτές Φθιώτιδος Γεώργιος Κοτρωνιάς και Ιωάννης Σαρακιώτης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος υπεύθυνος για την λειτουργία του Τμήματος Εκδηλώσεων και Προγραμμάτων Αθλητισμού, Αθανάσιος Στεργίου, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Λαμιέων, Πανουργιά Παπαϊωάννου και ο Ιωάννης Κουτκιάς, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, για τη Δημοτική Ενότητα Παύλιανης και των Προγραμμάτων Εθελοντισμού.

Η κα Κουτσή, αφού πρωτίστως ευχαρίστησε, αθλητές, γονείς και προπονητές, για τη μάχη που δίνουν καθημερινά στους αγωνιστικούς στίβους και υπό αντίξοες συνθήκες πολλές φορές, ευχήθηκε σε όλους, μια καλή χρονιά, με υγεία, φως, χαρά , αγωνιστικότητα και πρόοδο σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε φωτογραφίες:

IMG-6894

IMG-6895

IMG-6891

IMG-6577

IMG-6561

IMG-6566

IMG-6888

IMG-6928

IMG-6906

IMG-6892

IMG-6583

IMG-6558

IMG-6556

IMG-6555

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση