Χωρίς άγχος και για την ιστορία του ο ΠΑΣ Λαμία παίζει σήμερα στην Τούμπα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 10:18 Χωρίς άγχος και για την ιστορία του ο ΠΑΣ Λαμία παίζει σήμερα στην Τούμπα

Με την 3η αγωνιστική συνεχίζονται τα play offs…

Το 2ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (19:30’) εκτός έδρας η ομάδα της Λαμίας για την 3η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League.

Ιστορικά είναι η μοναδική ομάδα από τους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου που η Λαμία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ και μάλιστα στο πρωτάθλημα δεν του έχει αποσπάσει ούτε έναν βαθμό, αφού σε 14 αναμετρήσεις έχει ισάριθμες ήττες!

Μόνο τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία, έχει καταφέρει να του αποσπάσει δύο ισοπαλίες στο Κύπελλο με το ίδιο σκορ μάλιστα (1-1), εκ των οποίων η μία ήταν στην Τούμπα! Αυτό συνέβη μόλις τον περσινό Απρίλη, όταν το συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του θεσμού και ενώ στον πρώτο αγώνα στο «Αθανάσιος Διάκος» δεν είχε πάει τίποτα καλά και ο Δικέφαλος είχε πάρει σκορ πρόκρισης 1-5.

Η πρώτη επιτυχία απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν το Μάρτιο του 2021 στον επαναληπτικό για τα προημιτελικά του θεσμού με το Δικέφαλο και πάλι να έχει μαξιλαράκι πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα με τρία γκολ διαφορά (5-2), παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Λαμίας είχε ισοφαρίσει δύο φορές (11’ Αντέτζο, 24’ Μπεχαράνο). Εκείνα τα γκολ μάλιστα στην Τούμπα ήταν τα πρώτα της Λαμίας ως ομάδα της Super League απέναντι στο μεγάλο σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Από εκείνη την 11αδα, μόνο ο Σαραμαντάς βρίσκεται στο ρόστερ. Ο Σαραμαντάς που ήταν βασικός και στο περσινό παιχνίδι για το κύπελλο και ευχόμαστε σύντομα να τον ξαναδούμε στους αγωνιστικούς χώρους μετά το σοβαρότατο τραυματισμό του τον περασμένο Σεπτέμβρη στο ματς της 4ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ. Να σημειώσουμε ότι από εκείνη την 11αδα του Κυπέλλου, λείπουν μόνο οι επιθετικοί, αφού διατηρήθηκε ο βασικός κορμός και φέτος από τον προπονητή που συνέχισε την πετυχημένη πορεία που διέγραψε από τα play out.

Να κλείσουμε τα στατιστικά μας αναφέροντας ότι ο Αραμπούλι είναι ο μοναδικός παίκτης της Λαμίας που έχει σκοράρει στην Τούμπα, για το πρωτάθλημα (2-1), καθώς στα άλλα έξι παιχνίδια ο ΠΑΟΚ μετρά 18 - 0 γκολ! Σε εκείνο το ματς πάντως όλοι θυμόμαστε πως ακυρώθηκε γκολ του Τσούκαλου στις καθυστερήσεις ως οφ-σάιντ!

Για να επανέρθουμε στο σήμερα, διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, με βοηθούς τους Θεόφιλο Μωυσιάδη και Χρήστο Κορώνα, ενώ 4ος διαιτητής είναι ο Χρήστος Βεργέτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση