Πατέρας - τέρας άφησε έγκυο την 16χρονη με νοητική στέρηση κόρη του!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 09:10 Πατέρας - τέρας άφησε έγκυο την 16χρονη με νοητική στέρηση κόρη του!

Η μικρή με αφόρητους πόνους στην κοιλιά διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο όπου και απέβαλλε - Ήταν έγκυος, πέντε μηνών.

Αποτροπιασμό προκαλεί και μόνο η είδηση ότι 16χρονη αποκαλύφθηκε ότι είχε μείνει έγκυος από τον ίδιο της τον πατέρα. Ακόμη μεγαλύτερη αηδία και θυμό προκαλεί το γεγονός ότι η μικρή είναι άτομο με βαριά νοητική στέρηση, που πηγαίνει σε ειδικό σχολείο.

Το νέο περιστατικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί φρίκη, σημειώθηκε στη Φωκίδα. Την περασμένη Κυριακή (23/9) η 16χρονη που μένει με την οικογένειά της στην Ιτέα, μεταφέρθηκε με φρικτούς πόνους στο Νοσοκομείο Άμφισσας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι έγκυος. Μάλιστα η νεαρή είχε αιμορραγία και απέβαλλε. Το Νοσοκομείο ειδοποίησε την αστυνομία και ο Εισαγγελέας διέταξε εξέταση DNA παίρνοντας δείγμα από τον 41χρονο πατέρα και τον 15χρονο αδερφό του κοριτσιού.

Το δείγμα που ελήφθη από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, εστάλη στα εργαστήρια της Αθήνας και αποδείχθηκε ότι δράστης είναι ο πατέρας οποίος είναι αλβανικής καταγωγής. Άμεσα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ Ιτέας και συνελήφθη, ενώ αργά το απόγευμα της Πέμπτης (27/9) οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Φωκίδας.

Όπως ήταν φυσικό η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη και παρακολουθεί συγκλονισμένη τα γεγονότα που φανερώνουν ένα ακόμη δράμα πίσω από κλειστές πόρτες και θύμα ανήλικο άτομο και μάλιστα ΑμεΑ.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση