Το κληροδότημα της "Ξανθής Θεοδωράκου" και φέτος ενισχύει οικονομικά άπορες κορασίδες!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 08:07 Το κληροδότημα της "Ξανθής Θεοδωράκου" και φέτος ενισχύει οικονομικά άπορες κορασίδες!

Εάν είσαι από ΛΑΜΙΑ και έχεις παντρευτεί μέσα στο 2017 σε ενδιαφέρει....

«Χορήγηση Οικονομικής Ενίσχυσης για την αντιμετώπιση δαπανών γάμου απόρων κοριτσιών για το έτος 2017»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

    

Η Διαχειριστική Επιτροπή του κληροδοτήματος << ΞΑΝΘΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΥ >>  του Δήμου Λαμιέων  βάσει  :

 1. Της από 19/3/1937 Διαθήκης  εκλιπούσης κ. ΞΑΝΘΗΣ   ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΥ
 2.  Την  διαδικασία του άρθρ.56 παρ. 3 του ν.4182/2013 (Ά 185 )
 3. Της υπ’ αριθμ.  3/29-5-2018  απόφασης  της  διαχειριστικής  επιτροπής  με θέμα  <<Χορήγηση  Οικονομικής  Ενίσχυσης  για την αντιμετώπιση δαπανών γάμου απόρων κοριτσιών  για  το έτος   2017 >> (ΤΕΛΕΣΗ ΓΑΜΟΥ ΕΝΤΟΣ  ΕΤΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ).
 4. Tον εγκεκριμένο προϋπολογισμό 2018, με πράξη 339/23970/26-2-2018 της Αποκεντρωμένης  Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος

 

       ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τις ενδιαφερόμενες δικαιούχους της ενίσχυσης, οι οποίες πληρούν τις  προϋποθέσεις (Ηλικίας, Ληξιαρχική Πράξη Γάμου εντός του έτους αναφοράς,  Μονίμου Κατοικίας, Οικονομικών Κριτηρίων Απορίας κλπ), για υποβολή δικαιολογητικών προς επιλογή (1) μιας κατ΄ έτος, δια Δημοσίας Κληρώσεως Ενώπιόν τους. Το ύψος της προβλεπόμενης ενίσχυσης ανέρχεται στα € 3.000,00  για το 2017 ( Δήμου Λαμιέων- Πόλη  Λαμίας ) και προβλέπονται  τα  παρακάτω :

 

ΑΙΤΗΣΗ που θα συνοδεύεται από τα  Δικαιολογητικά και θα κατατίθεται  αυτοπροσώπως ή  ταχυδρομικά με συστημένη αλληλογραφία στην Δν/ση  ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ- ΦΛΕΜΙΝΓΚ & ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ - 35100 ΛΑΜΙΑ - ΓΡ. ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ - Υπόψη κας ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - ΓΙΑ  ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ  ΞΑΝΘΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΥμε την ένδειξη  ΛΑΜΙΑ- 2017 , σε  45  ημέρες από την  Δημόσια Προκήρυξη στο Διαδίκτυο, την Δημοσίευση στον  Τύπο και στους πίνακες ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Λαμιέων . ( EΩΣ  6- 11 -2018  )

 

          ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ  - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 1. Φωτοαντίγραφο  Αστυνομικής Ταυτότητας  (Ηλικία  18-45 ετών)
 2. Ληξιαρχική Πράξη Γάμου εντός έτους αναφοράς (2017)
 3. Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας
 4. Εκκαθαριστικό Εφορίας
 5. Αντίγραφο Ε9 
 6. Εκκαθαριστικό Γονέων
 7. Κάθε έγγραφο που αποδεικνύει οικονομική δυσχέρεια κλπ
 8. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86, ότι θα αποδεχθεί την δωρεά- οικονομική ενίσχυση εφόσον κληρωθεί και ότι δεν έχει λάβει στο παρελθόν άλλη οικονομική ενίσχυση από το συγκεκριμένο κληροδότημα .

Η  παρούσα  πρόσκληση –προκήρυξη, θα τύχει  της δέουσας Δημοσιότητας  , θα αναρτηθεί στο Διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της  Αποκεντρωμένης και του Δήμου, σε τοπική ιστοσελίδα μεγάλης επισκεψιμότητας ,θα δημοσιευτεί σε Εφημερίδα ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΉΣ κυκλοφορίας, σε τοπική εφημερίδα, αλλά και σε πίνακες ανακοινώσεων του Δήμου Λαμιέων.

.

                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

                               ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

                                                   

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com