Ανδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε καφέ του Βερολίνου - Πολλοί τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 16:01 Ανδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε καφέ του Βερολίνου - Πολλοί τραυματίες

Η Γερμανία είναι σε κατάσταση υψηλού συναγερμού για επιθέσεις.

Ένας άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε ένα καφέ στην περιοχή Σαρλότενμπουργκ του Βερολίνου, τραυματίζοντας πολλούς ανθρώπους αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το περιστατικό συνδέεται με την τρομοκρατία, ανέφερε σήμερα η γερμανική αστυνομία.

«Σύμφωνα με τα αρχικά ευρήματα των συναδέλφων μας που βρίσκονται στο σημείο, ο οδηγός είχε προβλήματα υγείας», ανέφερε η αστυνομία του Βερολίνου στον λογαριασμό της στο Twitter, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

«Δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατία», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος πρόσθεσε ότι πιο πιθανό είναι να επρόκειτο για ατύχημα που προκλήθηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω αδιαθεσίας.

Η Γερμανία είναι σε κατάσταση υψηλού συναγερμού για επιθέσεις μαχητών σχεδόν δύο χρόνια αφότου ένας Τυνήσιος ισλαμιστής έπεσε με κλεμμένο φορτηγό σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 11 άνθρωποι, καθώς και ο οδηγός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Φωτογραφίες: REUTERS

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com