Σταϊκούρας: «Η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 14:53 Σταϊκούρας: «Η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Καρδίτσα βρέθηκε την Κυριακή (14/10) το πρωί ο Τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ και βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, αποδεχόμενος πρόσκληση της ΔΗΜΤΟ Κρδίτσας και της ΝΟΔΕ, στην πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσαν στο νομό.

Από βήματος ο κ. Σταϊκούρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να παρουσιάσει μία εικόνα επίπλαστης κοινωνικής ευμάρειας, η καθημερινότητα του πολίτη όμως τη διαψεύδει δραματικά, αποδεικνύοντας ότι απέτυχε παταγωδώς σε όλα τα επίπεδα.

Ο Ελληνικός λαός, συνέχισε, τα γνωρίζει όλα αυτά και επιζητά την πραγματική έξοδο από την κρίση και αυτό είναι το πρόταγμα, για την επόμενη κυβέρνηση, την κυβέρνηση της ΝΔ.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Σταϊκούρας στην κάμερα του karditsalive.net:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την Παρασκευή ο κ. Σταϊκούρας επισκέφτηκε την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Δομοκό, στην πρώτη του επίσκεψη για φέτος στις τοπικές οργανώσεις του κόμματος. Συζητήθηκαν οργανωτικά και λειτουργικά θέματα, ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Παράλληλα, επισκέφθηκε τοπικές μεταποιητικές επιχειρήσεις και παραγωγικές μονάδες (οινοποιείο, πτηνοτροφείο, κτήματα παραγωγής οπωροκηπευτικών προϊόντων κ.ά.), καθώς και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Αστυνομικό Τμήμα, το Κέντρο Υγείας και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας που εδρεύουν στην περιοχή. Συζητήθηκαν προβλήματα που τους απασχολούν (π.χ. κόστος παραγωγής, φορολογική επιβάρυνση, αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων, υποστελέχωση υπηρεσιών, έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού κλπ).

Ο κ. Σταϊκούρας ανέπτυξε βασικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την υψηλή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, τη δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση