Γήπεδο Καμαρίτσας: Ζητούνται επειγόντως παρεμβάσεις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 12:13 Γήπεδο Καμαρίτσας: Ζητούνται επειγόντως παρεμβάσεις

Ώρα 18:15 στην Καμαρίτσα και σύμφωνα με την καταγγελία αναγνώστη 40 άτομα προπονούνται μέσα στο σκοτάδι, καθώς δεν υπάρχει ηλεκτροφωτισμός.

Οι απορίες του πολλές και κυρίως γιατί παραλήφθηκε ένα «ημιτελές έργο», όπως το χαρακτηρίζει, αλλά και γιατί το διπλανό γήπεδο όπου προπονείται η Λαμία, έχει κανονικά προβολείς.

Οι εικόνες αδιάψευστος μάρτυρας καθώς ειδικά τώρα με την αλλαγή της ώρας, είναι σκοτάδι από τις 6 το απόγευμα.

Το συγκεκριμένο θέμα όπως και αρκετά άλλα παράπονα των αθλητών κυρίως του στίβου, μεταφέρθηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο από όλες τις παρατάξεις της μειοψηφίας.

Τα προβλήματα συναντώνται και κατά τη διάρκεια της ημέρας όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες, με τα πρώτα σκισίματα στο πανάκριβο ταρτάν, μπουκάλια στις τρύπες όπου κάποτε θα μπει ο κλωβός ασφαλείας, το προστατευτικό δίχτυ δηλαδή προκειμένου να γίνονται ρίψεις σφύρας και δίσκου, αλλά και διάσπαρτο λίπασμα επάνω στο στίβο που μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες φθορές.

Τα παραπάνω αντιμετώπισε στο τελευταίο συμβούλιο ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, Θανάσης Κλειτσάκης που έκανε λόγο για αποπεράτωση σύντομα των τοποθετήσεων κολόνων φωτισμού ώστε να μπορούν οι αθλητές να προπονούνται και αργά το απόγευμα, ενώ  θα μπουν και κουβούκλια για τους αθλητές.

Αναφορικά με τη φύλαξη του χώρου ανέφερε ότι τελειώνουν τα οκτάμηνα και δεν έχουν προσωπικό, ζητώντας από τους επίσημους χρήστες του σταδίου να παίζουν και το ρόλο του φύλακα προκειμένου να προστατεύσουν τη δημόσια περιουσία. Κάτι τέτοιο βέβαια είναι τελείως ανέφικτο, καθώς είναι αρκετοί αυτοί που δε δέχονται παρατηρήσεις από «αναρμόδιους» και έχουμε γίνει μάρτυρες σχετικών επεισοδίων.

Αυτό που ζητήθηκε και ζητείται επιμόνως πάντως, είναι η λειτουργία ενός προγράμματος για τους χρήστες έτσι ώστε τόσο οι αθλητές όσο κυρίως οι απλοί πολίτες που θέλουν να αθληθούν να γνωρίζουν πότε και πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο, ώστε να μην μετατρέπεται το στάδιο σε παιδική χαρά.

Πρέπει να αναφέρουμε τέλος ότι το έργο της Καμαρίτσας από την αρχή παρουσίαζε κενά, καθώς δεν είχαν προβλεφθεί εκτός από το φωτισμό, ούτε αποδυτήρια, ούτε ιατρείο. Η δε αποπεράτωση της είναι αντικείμενο έργου χρηματοδοτούμενου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο έχει προϋπολογισμό 218.048,95 ευρώ και θα ολοκληρωθεί εντός του 2019.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση