Γιατί η 5η ΥΠΕ αντέδρασε στην εκδήλωση των συνταξιούχων για τον οικογενειακό γιατρό;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 16:37 Γιατί η 5η ΥΠΕ αντέδρασε στην εκδήλωση των συνταξιούχων για τον οικογενειακό γιατρό;

Δελτίο τύπου με το οποίο εκφράζει τη δυσαρέσκειά της γι ατην εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΣΕ την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου για τον οικογενειακό γιατρό χωρίς να έχει προσκληθεί, εξέδωσε η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ.

Σύμφωνα με αυτό εκφράζουν την ανησυχία τους για ελλιπή ή ακόμη και λάθος πληροφόρηση, αφού δεν ακούστηκε ο καθ’ ύλην αρμόδιος φορέας!

Διαβάστε το δελτίο τύπου της 5ης ΥΠΕ:

«Η Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας εκφράζει τη δυσαρέσκειά της, σχετικά με την εκδήλωση που οργανώθηκε από τους φορείς των Συνταξιούχων του ΟΤΕ, της ΔΕΗ και του ΟΣΕ, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου  και ώρα 6:30μμ στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μ. Δημητριάδος, με θέμα το θεσμό  του οικογενειακού ιατρού στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Η Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, ως θεσμικός εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας στην περιοχή και ως ο καθ΄ύλην αρμόδιος φορέας για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις επιχειρούμενες αλλαγές στο σύστημα υγείας, ουδέποτε έλαβε γνώση για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ούτε κλήθηκε να συμμετέχει σ’ αυτήν• ως εκ τούτου διατηρεί τις επιφυλάξεις της για την ορθότητα των λεχθέντων.

Η απουσία επίσημης ενημέρωσης ενέχει τον κίνδυνο ελλιπούς πληροφόρησης και αναποτελεσματικής χρήσης των υπηρεσιών υγείας με αποτέλεσμα την αναίτια ταλαιπωρία των πολιτών και των οικογενειών τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com