Λαμία: Επίθεση σε γυναίκα μέρα μεσημέρι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 08:10 Λαμία: Επίθεση σε γυναίκα μέρα μεσημέρι

Της άρπαξαν το κινητό - Γλύτωσε την τσάντα της…

Τρομάζει το περιστατικό που σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης (19/12) στην οδό Ησαΐα μερικά μέτρα μακριά από την πάντα γεμάτη από κίνηση οδό Όθωνος.

Μια 47χρονη γυναίκα περπατούσε στο δρόμο, όταν τέσσερις Ρομά την πλησίασαν από πίσω με άγριες διαθέσεις!

Οι τρεις ήταν κοντοί και μάλλον ήταν ανήλικοι, ενώ ο τέταρτος της παρέας ήταν ψηλός. Δύο από αυτούς της χτύπησαν το χέρι για να της πάρουν το κινητό και οι άλλοι δύο έβαλαν στο μάτι την τσάντα της. Τελικά κατόρθωσαν να της αρπάξουν το κινητό, ενώ δεν μπόρεσαν να της αποσπάσουν την τσάντα καθώς η γυναίκα βρήκε την ψυχραιμία και τη δύναμη να αντισταθεί και τελικά να καταφέρει να την κρατήσει.

Οι δράστες απομακρύνθηκαν τρέχοντας στους γύρω δρόμους, ενώ η γυναίκα έμεινε σαστισμένη από την περιπέτεια που είχε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport επρόκειτο να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές εβδομάδες (31/10) ένας συμπολίτης μας που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα είχε δεχθεί επίθεση από δύο Ρομά, που δε δίστασαν να τον πετάξουν στο δρόμο προκειμένου να του αποσπάσουν την τσάντα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση