Τι λεφτά θα πληρώσουν οι Δήμοι το 2019 στο ΦοΔΣΑ ΑΕ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 09:53 Τι λεφτά θα πληρώσουν οι Δήμοι το 2019 στο ΦοΔΣΑ ΑΕ

Νέος Αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Μπουραντάς…

Την ετήσια εισφορά των 23 Δήμων μελών του για το 2019, καθόρισε στην τελευταία συνεδρίαση του ο Περιφερειακός Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδος Ανώνυμη Εταιρεία των ΟΤΑ (ΦοΔΣΑ ΑΕ).

Η ετήσια εισφορά καθορίστηκε προκειμένου να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α. για το έτος 2019 σύμφωνα και με τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του φορέα για το ίδιο έτος στον οποίο επισυνάπτεται και ο πίνακας μερισμού όπου αναλύεται η επιβάρυνση που αντιστοιχεί σε κάθε Δήμο μέλος.

Το παρακάτω ποσό εισφοράς για κάθε Δήμο, θα πρέπει να εισπραχθεί από το φορέα σε τέσσερις ισόποσες τριμηνιαίες δόσεις, ενώ η καταβολή κάθε τριμηνιαίας δόσης από το Δήμο στο φορέα θα πρέπει να πραγματοποιείται το πρώτο δεκαήμερο κάθε ημερολογιακού τριμήνου σύμφωνα με όσα ορίζονται στο σχετικό νόμο:

Σημειώνουμε ότι οι Δήμοι Δομοκού, Ορχομενού και Σκύρου δεν εναποθέτουν απορρίμματα στο Φορέα και τα παραπάνω ποσά είναι για τη συμμετοχή τους σε αυτόν.

Να αναφέρουμε τέλος ότι στην ίδια συνεδρίαση επικυρώθηκε η απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων του ΦοΔΣΑ, για αντικατάσταση του μέχρι πρότινος Αντιπροέδρου Βασίλειου Καθαροσπόρη από τον Αντιδήμαρχο Χαλκιδέων Γεώργιο Μπουραντά. Ο κ. Μπουραντάς εκτελεί πλέον και καθήκοντα Αντιπροέδρου του Φορέα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση