Γιάννης Οικονόμου: Τιμή και ευθύνη η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 08:08 Γιάννης Οικονόμου: Τιμή και ευθύνη η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Το ευχαριστώ στον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη, η συμμετοχή του Λαμιώτη Γιάννη Οικονόμου στο ψηφοδέλτιο Φθιώτιδας για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση που συνόδευε τα ονόματα των πρώτων επίσημων υποψηφίων, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τα συγκεκριμένα πρόσωπα για τη μέχρι τώρα συμβολή τους.

«Ευχαριστώ  τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Οικονόμου, διατελέσαντα Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού του κόμματος της ΝΔ.

«Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι τιμή και ευθύνη. Προτεραιότητα μου είναι, η υποψηφιότητα μου να εκφράσει την ανάγκη, την απαίτηση αλλά και την πίστη ότι τα πράγματα μπορούν και πρέπει να γίνουν αλλιώς», συνεχίζει σε δήλωσή του ο κ. Οικονόμου, προσθέτοντας τα δικά του αλλιώς στην πολιτική:

«Αλλιώς στην πατρίδα μας, για να αφήσουμε πίσω μας το μαρτύριο της σταγόνας και με αυτοπεποίθηση και σιγουριά να ξαναπάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.

Αλλιώς στη Φθιώτιδα με ένα αφήγημα που δεν θα αναμασά όσα επαναλαμβάνονται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, αλλά με προτάσεις και σχέδιο προκειμένου να μπει "φρέσκο χρήμα" στο τόπο μας και να αλλάξουμε πίστα στην ανάπτυξη, την απασχόληση , την αισθητική και την ποιότητα ζωής.

Αλλιώς στην πολιτική. Γιατί η πολιτική έχει πρόσημο, δεν είναι ένας αχταρμάς που κυριαρχούν η εικόνα και το cool ύφος. Γιατί η πολιτική πρέπει να βοηθά τους ανθρώπους να στέκονται στα πόδια τους και όχι να τους εξευτελίζει με μικροδιευθετήσεις, εκβιασμούς και ανταλλάγματα.

Το ταξίδι ξεκίνησε, θα είναι συναρπαστικό. Θα συναντηθούμε σε κοινές απόψεις και στην ίδια διαδρομή  προς το ξέφωτο και τη μεγάλη νίκη..».

Άμεση ήταν και η αντίδραση της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ καλωσορίζει την υποψηφιότητα του υποψηφίου Βουλευτή κ. Γιάννη Οικονόμου στο νομό Φθιώτιδας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία για έναν αγώνα νικηφόρο με πολιτικό ήθος και ευπρέπεια για να ανανεωθεί η πολιτική ζωή του τόπου.

Αναμένουμε και τις υπόλοιπες πέντε υποψηφιότητες για να διεκδικήσουμε μαζί το καλύτερο για το νομό μας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση